Verhuur

Vakantiehuis

Wilt u een charmant boerenhuisje huren voor een heerlijk verblijf in rust en natuur op één van de mooiste plekjes in Nederland? Wij verwelkomen u graag in onze vakantiewoning, een sfeervol tuindershuis uit de 18de eeuw.

20160610_163202a

Oorspronkelijk woonde hier de tuinder

Het huis is onderdeel van de buitenplaats Duinbeek, samen met het hoofdhuis en de oude koetsierswoning. Het is gelegen in natuurgebied De Manteling aan de Walcherse kust. Op vijf minuten lopen van de duinen en het strand!

Veel privacy in de achter het huis gelegen tuin

Het huis heeft een ruime eigen tuin, waar onder andere een indrukwekkende oude linde staat. In de tuin kunt u eten, luieren en spelen op één van de fijne plekjes, en genieten van het geluid van de talloze vogels en regelmatig het gezelschap van de damherten. U heeft uitzicht op het groen van het bos, de boomgaard en de bomentuin en vaak hoort u op afstand de branding van de Noordzee.

Damherten lopen vanuit het bos zo de tuin in

Damherten lopen vanuit het bos zo de tuin in

Groen, rust, frisse lucht, buiten op een prachtig stekje, ideaal voor wie van het buitenleven en historie houdt. Het is moeilijk een sfeer te beschrijven, maar we verzekeren u dat het hier in alle seizoenen goed toeven is.