Voorwaarden

Huur

De verhuur is per week/weken.        

Huurprijs

De huurprijs ligt tussen de € 995 en € 1.750 per week. Op de lijst van de beschikbaarheid van het huisje ziet u overzichtelijk de prijzen per week in de verschillende perioden.

Bijkomende kosten zijn:

  • Eindschoonmaak: € 125 per verblijf.
  • Toeristenbelasting in 2023: € 2 per persoon per overnachting. Verandering door gemeente kan plaatsvinden.
    Geldt ook voor kinderen. Er is geen uitzondering voor kinderen of baby’s.
  • Lakenpakketten  (dekbedhoes, hoeslaken en kussensloop) à € 12 en handdoekpakketten  (badlaken, handdoek en theedoek) à € 8 zijn op aanvraag te verkrijgen.
  • indien van toepassing: huisdier € 35,- per week.
  • energiekosten: € 8 per nacht.

Aantal personen

De voorzieningen zijn gericht op (comfortabel) maximaal acht personen. Mocht u met meer personen willen komen, neemt u dan even contact met ons op.

Reserveren

Een verzoek tot reservering kan per online-formulier worden gemaakt.
Na de aanvraag van het door u gekozen periode ontvangt u een reserveringsbevestiging/factuur. De gevraagde periode blijft voor u in optie geblokkeerd tot  50% van de huur  is betaald met een maximum van 7 dagen. Het resterende bedrag dient minimaal 4 weken voor aankomst te worden betaald.
Bij een reservering binnen 8 weken voor de dag van aankomst dient u het hele factuurbedrag binnen 14 dagen te betalen.

Annulering

Bij annulering binnen drie maanden voor de verhuurdatum blijft 50% van het huurbedrag verschuldigd; bij annulering binnen één maand voor de verhuurdatum blijft 75% verschuldigd. Bij annulering binnen een week wordt het volledige huurbedrag in rekening gebracht.

Wisseldag

De wisseldag is vrijdag. U kunt de woning op de dag van aankomst na 15.00 uur betrekken en u wordt verzocht de woning op de dag van vertrek vóór 10.00 uur te verlaten.

Niet roken

We houden het huis graag fris voor alle gasten en in het bijzonder de kinderen; u wordt daarom vriendelijk verzocht niet te roken in het huis en is dan ook uiteraard niet toegestaan.

Schoenen

Op de eerste verdieping is geen buitenschoeisel toegestaan. Het is handig om pantoffels mee te nemen.

Huisdieren

Op het terrein lopen meerdere dieren, die niet altijd gecharmeerd zijn van bezoek van andere dieren. Het wild in de directe omgeving is kwetsbaar voor jagende honden. Als u een hond wil meenemen dan dient u dat vooraf te overleggen met de verhuurder. Voor de frisheid van het huis zijn dieren zeker niet toegestaan in de bovenvertrekken van het huis en niet op meubels en bedden.

Grasmaaien

De huizen en tuinen vragen veel onderhoud. Zo moet het gras in het seizoen één keer in de week gemaaid moet worden.